Modele me rruza te vogla

MODELE te punuara me grep per foshnje, Kujt i pelqejne? & nbsp MODELE te bukura dhe te lehta te punuara me grep qe Mund te i Punoni Edhe ju, PRA Jane MODELE per VAJZA te Vogla. MODELE të ndryshme të punuara me grep për femijë për të gjitha femrat qe dinë të punojnë Pune Dore, Këtu Mund të merni MODELE të Shikoni se si Mund te bejme Lule me grep, shumë e lehtë për tu punuar, Model Shum i bukur për Gentën , asnjë punë NUK mbetet PA u përfunduar. Kjo ndodh Kur një gjë e do fort dhe AJO e do vërtet këtë formë të veçantë artistike. “Është një proces që Probajmo natyrshëm te Unë, NUK më Mundon, e Bëj vërtet me shumë qejf dhe shkëputem nga realiteti. Përqendrohem në punë maksimalisht dhe mezi pres ta mbaroj, PASI Kur Puna finalizohet ka një kënaqësi të pashpjegueshme “. Çdokush që krijon e ka një preferencë për débris APO për até që dëshiron të krijojë më shumë. Është çështje frymëzimi. “Krijoj më tepër varëset e qafës sepse modeli duket më i plotë. Është një punë që të Lejon të shprehësh botën e ndoshta kështu më duket MUA.

Pastaj ka një anë tjetër Pozitif Puna me varëset, nëse mbetet Pak Material Mund të krijoj një unazë, byzylyk APO vathë, Duke i shtuar punimit fillestar një tjetër aksesor plotësues “. AJO që e bën të veçantë até nga krijueset e Tjera janě materialet. ATO janě kryesisht materiale cilësore, JO alergjike, me gurë gjysmë të çmuar e rruaza kristali. Krijimet vijnë si rrjedhojë e frymëzimit dhe është mëkat që Errësira këtë proces të bukur ta veshësh me një Material JO të denjë. “Janë DISA materiale, të cilat NUK i gjen dot në Shqipëri dhe për këtë Fakt, ndihem shumë me Fat që Jetoj në Vjenë sepse shikoj Gjithmonë Teknika moderne dhe varietete rruazash e materiale shumë cilësore, të cilat e bëjnë punën temps të duket më e bukur dhe në të njërën kohë bizhuja të jetojë gjatë te blerësja “. OEB të pohonim se çdo krijim bëhet Vetëm për Pasion, NUK do Ishte dhe AQ e drejtë. Sigurisht që NIS prej pasionit por, nëse dikush e Blend até punë në të cilën ke harxhuar kohë, krijimtari dhe je lodhur, është një Gjest që të bën të ndihesh mirë. “Çdo punim bëhet për t`u shitur. PËre që të krijoj sa më shumë MODELE në mënyrë që të interesuarat të gjejnë veten në shumëllojshmërinë f Tyre. Dikush ka parë një varësen Time te ndonjë mikeshë e SAJ, e ka pëlqyer, e ka pyetur ku e ka blerë dhe kanë ardhur Tek Unë.

Kështu ka funksionuar në Rastin Tim “, shpjegon Ergenta. Fillojmë të mbushim Tubin e rrjetës me gurët Chibon. Duhet Pak durim PASI gurët janě të vegjël. Vazhdojmë ta mbushim derisa gjysma e tubit të jetë me tracer gurë. Janë për t`u admiruar ATA Persona, të cilët kanë durim e NUK u tremben orëve të gjata të Punës. NUK u tremben comme atyre materialeve të imëta Fare, me të cilat u duhet të punojnë. Ergenta na Tregon se NUK ka ndonjë vështirësi të mirëfilltë gjatë punimit. “Për DISA Teknika të Reja Jam trajnuar Këtu në Vjenë. Duc marrë leksione dhe më pas Duke praktikuar até çka Kam mësuar “. Pasi Kemi mbushur me gurë Edhe gjysmën tjetër të varëses, je vendosim Pak ngjitës në cepat e tubit dhe fiksojmë kapëset e Magnetit. E lëmë për Pak minuta që ngjitësi të thahet.

Më pas varsja është gati. PRA, NUK PATI një moment të caktuar Kur u frymëzua për të krijuar. JO! Sepse gjatë Errësira jetës së SAJ ka punuar me grep APO me gjilpërë. Ca nga dëshira dhe pasioni e ca nga nevoja për të mbushur orët e vetmuara në Vjenë, në Vendin Ku jeton. “NUK kishte diçka specifike sepse Gjithmonë Jam marrë me punime Dore. AJO që Mund të eux është Fakti se më pëlqyen teknikat e Reja për të përgatitur varëset e qafës dhe bizhutë e Tjera, por Edhe “shkëputja” nga lodhja e përditshme. Përhumbem komplet gjatë kohës që krijoj “.