Híreink

Patzelt és Társa Tűz- és Munkavédelmi Kft.

Cégünk működését 2006-ban kezdte meg, Százhalombatta városában. Az elmúlt évek alatt, gyors szakmai fejlődést értünk el, korszerű technikai eszközökkel dolgozunk és ügyfeleink száma folyamatosan nő. Jelenleg is Százhalombatta városában tevékenykedünk, de szerződött és egyedi partnereink az ország minden szegletében találhatóak. Partnereinket megtekinthetik a referenciáink menüpont alatt.

Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk tűzvédelem, munkavédelem és környezetvédelem tevékenységekben. Ezeken kívül még többet tudunk nyújtani vállalkozásának, speciális szolgáltatásainkkal. Szolgáltatásainkkal megismerkedhetnek a megfelelő menüpontok alatt. Tevékenységünket, a lehető legrövidebb idő alatt, képzett és kimagasló szakmai tudással rendelkező szakemberink végzik. Dolgozóink megfelelő ismeretekkel rendelkeznek az ipari létesítmények területére vonatkozó különleges előírások, munkavégzési körülmények tekintetében, mivel több szerződött partnerünk is ipari tevékenységet végez.

Cégünk, rendelkezik egy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált műhellyel, szintén Százhalombattán. Műhelyünkben, munkatársaink a Magyarországon forgalomban lévő valamennyi tűzoltó készülék típus alap-, közép- és teljes körű karbantartását elvégzik. A szabályozott munkafolyamatok, illetve a fenntartható fejlődés érdekében 2009-től bevezettük társaságunknál az MSZ EN 9001:2001 számú szabvány követelményeinek eleget tevő minőségirányítási rendszert.

Nagy örömünkre szolgált, amikor megkaptuk a Bisnode tanúsítványt, amit csak a pénzügyileg legstabilabb cégek kaphatnak meg.

A Bisnode cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti, egy nemzetközi szakértők által kialakított minősítő rendszer alapján. Folyamatos és visszamért vizsgálatot és ellenőrzést jelent ez, így került kiválasztásra a Patzelt és Társa Tűz- és Munkavédelmi Kft is. Ez alapján, egyike vagyunk azoknak a százhalombattai cégeknek, akik hasonló tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Nagy megtiszteltetés ez nekünk, hogy a legjobbak között szerepelhetünk. Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a piacon mindig tisztességesen járjunk el. Hiszünk abban, hogy a jövőben ezzel a tanúsítvánnyal, ügyfeleink, munkavállalóink, partnereink felé tovább növeljük a bizalmat, amely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. A Bisnode független szakértőként ismerte el a cégünk stabilitását, ez számunkra azt jelenti, hogy jó úton járunk vállalkozásunk építésében.

Adataink:

Cím: 2440 Százhalombatta Ilonka utca 38

Telefon: 06-20-9910-228 vagy 06-20-374-4779

Cégjegyzék: 13-09-110547

Adószám: 13844848-2-13